Меню Закрити

На черговому засіданні ректорату ТДМУ розглянули важливі питання

Свою роботу члени ректорату та профкому Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського розпочали із двох приємних моментів – привітання ювілярів, зокрема професора Василя Файфури та професора Степана Черкашина. Цю почесну місію виконали ректор ТДМУ, професор Михайло Корда та голова профкому, доцент кафедри онкологiї, променевої дiагностики i терапiї та радiацiйної медицини Юрій Угляр.



«Сьогодні ми проводимо спільне засідання ректорату і профкому нашого університету у зв’язку із внесенням необхідних змін до Статуту. Ми активно почали вивчати питання можливості отримання ліцензії на медичну практику, оскільки нам це необхідно зробити для повноцінної діяльності структурних підрозділів ТДМУ. Відповідно до Положення про Конференцію трудового колективу університету для підготовки конференції на спільному засіданні ректорату та профспілкового комітету потрібно створити організаційний комітет», – наголосив Михайло Корда.

Цього дня більшістю голосів було підтримано запропонований склад організаційного комітету для підготовки проведення Конференції трудового колективу та створено комісію, яка розроблятиме зміни до Статуту ТДМУ.


Після прийняття вищезгаданих рішень ректорат під головуванням очільника вишу, професора Михайла Корди розглянув низку важливих питань у життєдіяльності університету.


Про роботу кафедри хірургії №2 доповів член комісії, професор Петро Герасимчук.


Про проведення наукових форумів в університеті розповіла керівник наукового відділу Оксана Шевчук.


Із станом виконавчої дисципліни за I квартал 2015 року ознайомила завідувач канцелярії Тетяна Бунт.


Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.