Меню Закрити

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ СТУДЕНТІВ ТДМУ ДЛЯ СЕМЕСТРОВОГО НАВЧАННЯ У ВРОЦЛАВСЬКОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

19 травня 2015 р. у міжнародному відділі ТДМУ відбувся конкурсний відбір студентів ІІІ-IV курсів медичного факультету для навчання у Вроцлавському медичному університеті впродовж осіннього семестру 2015-2016 навчального року.

Для проведення конкурсного відбору було зібрано комісію у складі проф. А.Г. Шульгая, проф. О.Р. Боярчук, доц. Н.Є. Лісничук, доц. П.Г. Лихацького, доц. Т.А. Ковальчук, ас. М.Я. Кічули.

IMG_6413

Участь у конкурсному відборі взяли 6 студентів медичного факультету. Серед них студент ІІІ курсу Дзюбан Л.В. (10 група) та студенти IV курсу Леснянська С.П. (18 група), Боднарчук Р.В. (12 група), Довбенко Н.В. (14 група), Турчин С.М. (7 група), Осінчук Р.Р. (14 група).

IMG_6427

До усіх претендентів були представлені наступні вимоги:

  • успішне навчання;
  • володіння англійською і/або польською мовами на рівні, який дозволяє повністю розуміти теорeтичні аспекти занять та спілкуватися з викладачами;
  • висока фахова мотивація;
  • наукова діяльність (участь у програмах «Студентська наука і профорієнтаційне навчання», «Студент-майбутній фахівець високого рівня кваліфікації» та наукових гуртках на клінічних кафедрах, виступи на конференціях, наявність друкованих наукових праць та інших об’єктів інтелектуальної власності);
  • участь у міжнародних програмах (Міжнародні студентські літні школи, стажування, студентська виробнича практика, участь у зарубіжних конференціях);
  • громадська діяльність.

IMG_6419

Члени комісії ретельно ознайомилися з поданими студентами резюме та документами, які засвідчують ті чи інші здобутки. Окрім цього, із кожним претендентом була організована співбесіда з оцінки фахової мотивації та мети семестрового навчання за кордоном.

Результати конкурсного відбору оголосив проректор з науково-педагогічної роботи проф. Шульгай А.Г.

IMG_6426

Переможцями конкурсу стали студенти Дзюбан Л.В., Турчин С.М., Леснянська С.П., Довбенко Н.В.

Адміністрація та міжнародний відділ ТДМУ щиро вітають переможців конкурсу та бажають плідного й захоплюючого навчання у Вроцлавському медичному університеті в осінньому семестрі наступного навчального року.

IMG_6429

Відділ міжнародних зв’язків Тернопільського державного медичного університету  імені І.Горбачевського.