Меню Закрити

Студенти-іноземці ТДМУ започаткували відзначення кращих у навчанні

Нещодавно відбулося вручення першої Міжнародної студентської премії «International student’s awards», яку цього року започаткували студенти-іноземці, що навчаються у тернопільських вишах. Ініціаторами такого заходу виступили Кеннет Корантенг Аноф (студент другого курсу медичного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського) та Франк Авалон Оту (студент другого курсу кафедри комп’ютерних наук Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя).

IMG_4769

IMG_4843

IMG_4756

Головна мета – відзначення тих студентів-іноземців, які є відмінниками у навчанні, мають хороші результати у спортивних змаганнях, творчих талантах (спів, танці, малювання та інше), проявили себе ефективними менеджерами та організаторами. Інформацію про академічну успішність і активну громадську діяльність організатори отримали у деканатах іноземних студентів трьох вишів – ТДМУ, ТНПУ і ТНТУ. Після цього вони розіслали запрошення на захід, не вказуючи причини. Для багатьох відзначених отримання нагороди стало справжнім сюрпризом.

IMG_5190

IMG_5166

IMG_5405

«Загалом відзнаку отримало 30 студентів, серед яких четверо представників Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. Вони мають високу академічну успішність і є прикладом для багатьох інших. Ми обирали по одному студенту-відміннику з кожного факультету. Отже, кращі вихованці фармацевтичного, стоматологічного і медичного факультетів та навчально-наукового інституту медсестринства отримали відповідні дипломи. Були і інші відзнаки. Наприклад, найкращою за своєю діяльність була визнана Асоціація студентів з Нігерії.

IMG_5612

IMG_5719

У такий спосіб ми прагнемо підтримати тих, хто добре вчиться, показує високі результати у спорті чи творчості. Це важливо для стимулювання інших студентів до навчання та громадської діяльності. Наш задум усім сподобався, тому будемо і в наступні роки організовувати подібне нагородження». – розповів студент ТДМУ Кеннет Корантенг Аноф.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.