Меню Закрити

Відбулося закриття ювілейних літніх шкіл ТДМУ

Зі сльозами на очах проводжали своїх нових друзів студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які взяли участь у цьогорічних Х Міжнародних літніх студентських школах. Останнім барвистим акордом цього заходу стало закриття літніх шкіл в навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина». Молодь по максимуму проявила креативність і продемонструвала свої таланти.

IMG_2870

IMG_2849 IMG_2858

IMG_2825

Для всіх учасників студент Тбіліського державного медичного університету Георгій Чоладзе став справжнім відкриттям. Він щодня радував виконанням грузинських пісень. Під час закриття його дует зі студенткою ТДМУ Мар’яною Палихатою викликав шквал оплесків. Окрім того, нашій молоді вдалося залучити до виконання українського народного танцю представників харківських вишів. Студент медичного університету Софії Олексій Мітєв подарував музичний номер, зігравши на фортепіано.

IMG_2892

IMG_2920

Не менш цікавою була сценка з імітацією гри на музичних інструментах. Ролі інструментів виконували дівчата. Цей творчий номер був запропонований делегацією Запорізького державного медичного університету.

IMG_2957

Цього вечора, 26 липня, в актовій залі конгрес-центру НОК «Червона калина» також звучали слова вдячності на адресу адміністрації ТДМУ за організацію такого унікального заходу, за теплий прийом і гостинність. Кожен учасник висловлював бажання ще раз приїхати до Тернополя, а особливо знову відчути ту неповторну атмосферу літніх шкіл.

Потрібно зазначити, що програму закриття і всі творчі номери студенти готували самостійно. Вони спільно приймали рішення і репетирували, легко знаходили спільну мову і загалом нагадували велику дружну родину.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Фото Романа Балича.