Меню Закрити

Студенти ТДМУ продовжують соціальні проекти для сиріт

Нещодавно студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського завітали до Тернопільського дитячого комунального будинку для дітей шкільного віку. Вихованцям підліткового віку вони розповіли про важливі аспекти статевого дозрівання.

8HaDi_-8jvw Bc79Q9LkUQY GE7cyGPM4e0 scLA_ieqHeY

«Для кращого сприймання та розуміння матеріалу ми прочитали лекцію у цікавій формі. Спершу показали пізнавальний мультфільм про статеве дозрівання, потім подали невеликі інформаційні блоки про засоби особистої гігієни для дівчат та контрацепцію. Ми прагнули налагодити відкрите та щире спілкування, адже довіра – це найголовніше. Хочу сказати, що дівчатка з цікавістю слухали матеріал. Приємно було чути від них і слова подяки», – розповіла студентка ТДМУ Ілліана Года.

gQIezGwdkHg ltfWO7jEnO8 Tc329uDyHI8 VAzyXVY1lQI

Участь в цьому проекті взяли також такі студенти Тернопільського медуніверситету, як Наталія Біскупська, Катерина Воробець, Лілія Гарасимчук, Роксолана Осінчук. Вони прагнули стати для дівчат інтернату кращими подругами. І це майбутнім медикам вдалося. В результаті спілкування всі учасники отримали чимало позитиву, приємних вражень.

Студенти висловлюють подяку директору закладу Володимиру Долинному за теплий прийом і співпрацю.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.