Меню Закрити

Студрада ТДМУ презентувала свою діяльність молоді Тернополя

Нещодавно в Українському домі «Перемога» відбувся обласний захід «ЗнайМО», в якому взяли участь представники Студентської ради Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. У формі презентацій, тренінгів і дискусій відбулося знайомство молодіжних організацій та ініціатив з активними молодими громадянами нашого міста. Загалом у цьому форумі взяло участь 10 організацій.

BD7Nra1N8Mg

«Цільова аудиторія присутніх складалася зі студентів 1-2 курсів тернопільських вищих навчальних закладів. Цього дня свою діяльність презентували такі організації, як Пласт, «Файне місто», Фундація регіональних ініціатив, AIESEC, «ВелоТернопіль». Були присутні представники всіх студентських рад. Такий захід дав можливість познайомитися краще між собою. Нашу команду представляли я, Дмитро Миронюк, Михайло Думнич, Петро Ваховський. Також у форумі взяв участь іноземний студент ТДМУ. Було чимало й інших наших представників.

IMG_8391

Ми розповіли про наші проекти «Before I Die», «Героям слава» і благодійний ярмарок. Також анонсували постійні заходи «Що? Де? Коли?», «Вечори кіно в ТДМУ» та інші. Детальніше ознайомили з найближчими проектами, зокрема акцією «День боротьби з цукровим діабетом», – розповів голова Студентської ради Тарас Мороз.

Учасники проекту «ЗнайМО» також отримали можливість здобути практичні навички командотворення під час тренінгу.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.