Меню Закрити

Команда веселих і кмітливих від ТДМУ продовжує здобувати нові перемоги

Четверо студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які об’єдналися в команду веселих і кмітливих «В активному пошуку», продовжують тішити своїх прихильників новими здобутками. Нещодавно вони вибороли 3 місце в ХХ Відкритому телевізійному чемпіонаті «Кавалєрка», який відбувся в Івано-Франківську.

З нагоди святкування ювілейних ігор з привітаннями приїхали чемпіони минулих років, друзі клубу, команди КВК з цілої України та зіркові гості. Цьогорічного ж чемпіона «Кавалєрки-2015» визначали у двох конкурсах: біатлоні та фрістайлі. Перше місце одночасно вибороли дві команди – «Наф і Га» (Івано-Франківськ) і «Тільки Так» (Калуш-Львів), які набрали однакову кількість балів. Другими стали кмітливі молоді люди з Рівного, а третє місце – в команди ТДМУ «В активному пошуку».

ebbKTUCMfxM y2Mfp-Cgovg

«Чесно кажучи, судді трохи упереджено поставилися до нас. Ми бачили, як добре сприймають наші жарти глядачі, але, на жаль, з невідомих нам причин журі оцінювало зовсім по-іншому. Навіть організатори чемпіонату відзначали, що наш рівень підготовки і гумору досить високий, але вони не могли пояснити такого оцінювання. Звичайно, що цей факт не є приємним, але в нас з’явилося непереборне бажання взяти реванш у наступному сезоні. Від імені команди хочу подякувати профкому ТДМУ за надану підтримку, а також Центру виховної роботи та культурного розвитку студентів за постійну співпрацю», – зазначив учасник команди Василь Мандрук.

В другому блоці «Кавалєрки» виступили такі гості, як команда КВК «Батяри», чемпіони багатьох всеукраїнських ліг «Отдихаєм вмєстє», легендарні «Дівчата з Житомира», автентичний комедійний дует «Дикі Гуцули», збірна франківських шкіл «Лінійка+», львівська студія «Магарич», а також Дядя Жора.

9vvmYMFax6g rZ_5fMxmL98

Окрім того, наші кмітливці уже встигли повернутися з ліги КВК «Торнадо» в Чернівцях, де отримали четвертий результат. Команда «В активному пошуку» розширила і кількість своїх учасників. Приєднатися до майбутніх медиків вирішило ще троє студентів ТНТУ і ТНЕУ. Нагадаємо, що до основного складу команди входять Ігор Бигар, Василь Мандрук, Олег Рейтор, Ілля Бойко.

Ми ж бажаємо хлопцям нових перемог і вдалих жартів!

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.