Меню Закрити

Представництво ТДМУ на ХІІІ Міжнародній стоматологічній виставці «Дентал®-Україна»

Студенти та викладачі стоматологічного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського взяли активну участь у XIII Міжнародній стоматологічній виставці «Дентал®-Україна», яка відбулася 28-30 жовтня у Львові за сприяння Міністерства охорони здоров’я України. Головна мета заходу полягала в підтримці конкурентного ринку; поширенні зв’язків між різними країнами та регіонами; демонстрації сучасних методик лікування, обладнання, технологій і матеріалів в стоматології; представленні наукових ідей, нових розробок, їх впровадженні, обслуговуванні; обміні передовим досвідом.

Викладачі

Федірко

Студенти

В рамках виставки відбувся стоматологічний форум, в рамках якого були проведені науково-практичні конференції, лекторії, майстер-класи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів в стоматологічній галузі за участю провідних стоматологів та провідних фірм-виробників.

ОБладнання 3

Під час виставки відбулася конференція «Від ендодонтії до реставрації», на якій було розглянуто стратегії надійності сучасної ендодонтії, методики та протоколи обробки кореневих каналів.

Під час теоретично-практичного семінару «Гігієна, профілактика, лікування: нові можливості професійної гігієни порожнини рота з інноваціями від компанії EMS» проведеного д-ром мед наук, професором, с.н.с ДУ «Інститут стоматології НАМН України» Юлією Чумаковою, розглянуто сучасне уявлення про біоплівку: стадії розвитку, структуру, властивості. Менеджмент біоплівки: новий протокол SRP від компанії EMS.

На експозиційні площі 1262 кв.м. країни-учасники (Україна, Польща, Німеччина, Швейцарія, Австрія, Ліхтенштейн, Італія, Словаччина, Росія) представили новітні матеріали та обладнання.

Обладнання 2

Унікальною особливістю даного заходу було те, що лікарі різних спеціалізацій мали можливість ознайомитись не тільки з інформацією яка цікавила їх, але і на загал про теми які є дотичними до них.

Інформацію подав деканат стоматологічного факультету.