Меню Закрити

Ректор ТДМУ зустрівся з головами Асоціацій іноземних студентів

Традиційно раз в місяць ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда зустрічається з головами Асоціацій іноземних студентів. Цього разу планова зустріч відбулася 1 березня в конференц-залі ректорату.

DSC_1919

DSC_1883 DSC_1894 DSC_1895 DSC_1906

Студенти піднімали низку питань, пов’язаних з організацією навчального процесу, практичного вдосконалення професійних навичок і дозвілля.

????????????????????????????????????

Голова Асоціації студентів Гани Джуліет Кусі-Боатенг подякувала  адміністрації вишу і керівництву деканату іноземних студентів за залучення до організації допомоги українській армії. Нагадаємо, що кожного четверга інтернаціональна команда ТДМУ ліпить вареники разом з волонтерами нашого міста. Це стало новою традицією для нашого вишу. Вона зазначила, що їм сподобалася така волонтерська діяльність і іноземні студенти готові надалі долучатися до подібної роботи.

DSC_1984

DSC_1987

Також голова Асоціації студентів Нігерії Егбучулам Ученна вручив ректору ТДМУ, професору Михайлу Корді та доктору Шахзаду Наджаму пам’ятні відзнаки за те, що вони максимально сприяють у діяльності  їхнього земляцтва, підтримують ініціативи іноземних студентів.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.