Меню Закрити

Команда Студради ТДМУ здобула абсолютну перемогу в «Кубку Шухевича»

У підсумковому заліку за результатами всіх ігор команда Студентської ради Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського була найкращою у всіх змаганнях на здобуття «Кубку Шухевича», який відбувся цього року 19 лютого – 7 березня. Нагадаємо, що участь у цьому молодіжному чемпіонаті беруть представники громадських організацій і студентського самоврядування. До участі в змаганнях не допускаються професійні спортсмени та представники будь-яких політичних партій. Як правило, у команді до 10 осіб. Змагання тривали традиційно упродовж тижня, стартувавши 28 лютого. Команди боролися запершість у таких видах спорту, як копанка (футзал), відбиванка (волейбол), кошиківка (баскетбол), біг (естафета), стрільба, скелелазіння, шахи, інтелектуальний змаг та інші.

Ми ж пишаємося нашою Студентською радою, яка гідно представила університет у цих іграх і отримала заслужену перемогу з великим відривом від суперників! Пропонуємо переглянути результати усіх днів змагань.

День 1 «Кубку Шухевича». Волейбол.

Не дивлячись на дійсно сильних супротивників, наша команда у складі Володимира Балібруха, Вані Кальки, Тараса Мороза, Андрія Михнюка, Олега Покотила, Михайла Думнича, Тараса Мочульського виборола друге місце.

волейбол волейбол1 волейбол2

День 2 «Кубку Шухевича». Біг (естафета).

Естафетний біг – це один з найцікавіших видів легкої атлетики. Якщо в інших її видах відбувається боротьба між окремими спортсменами, то в естафетному бігу змагаються команди. І тут наша команда у складі Марічки Шинькер, Олега Покотила, Андрія Кальки, Каті Андрушкевич виборола 3 місце.

dW5ORXphoYw wcxaRuckUDw

День 3 «Кубку Шухевича». Скелелазіння.

Скелелазіння — вид спорту, який полягає у вільному лазінні по природному (скелі) або штучному (скалодром) рельєфу. Як зізнаються учасники змагань від ТДМУ, для них цей етап став справжнім випробуванням. Проте майбутні медики доклали всіх зусиль і здобули 5 місце. Підйом уверх долали: Дмитро Миронюк, Андрій Калька, Катя Андрушкевич.

H01UUzss7GA PzX06-Ckgbg tm1h7xWaW_k

День 4 «Кубку Шухевича». Стрільба.

Катя Андрушкевич і Михайло Думнич «відстрілювалися» за всю команду і показали досить високий результат – 2 місце. Отже, медики вміють бути виваженими і точними.

стрільба стрільба1

День 5 «Кубку Шухевича». Шахи.

Команду представляв найкращий стратег та гравець в цьому виді змагань – Андрій Кольба, який виборов для команди 3 місце.

nmrrSHyQOHc справді шахи

День 6 «Кубку Шухевича». Інтелектуальне змагання.

Організатори змагань ввели обов’язкове інтелектуальне змагання, адже, на їхню думку, людина повинна бути всебічно розвинена. Команду ТДМУ представляли Тарас Мороз, Катя Андрушкевич, Дмитро Миронюк, Андрій Михнюк. Наші студенти вибороли 2 місце.

інтел інтел1 шахи

День 7 «Кубку Шухевича». Баскетбол.

Олег Покотило, Ваня Калька, Андрій Калька, Тарас Мочульський, Михайло Думнич, Андрій Михнюк доклали всіх зусиль, щоб і в останній день змагань бути в лідерах турнірної таблиці. Команда ТДМУ посіла 3 місце.

aAJxOtwCfgo ei83vzW3Hi0

День 8 «Кубку Шухевича». Футзал.
Команда у складі Андрія Михнюка, Вані Кальки, Андрія Кальки, Олега Покотила, Тараса Мороза, Тараса Мочульського, Михайла Думнича виборола 1 місце в цьому виді змагань.

MwjqoPJcfNA o5DY0c8tT_o t5nqj0NB4pE

Честь університету у турнірі відстоювали: Андрій Михнюк, Михайло Думнич, Тарас Мороз, Ваня Калька, Олег Покотило, Андрій Калька, Катя Андрушкевич, Дмитро Миронюк, Тарас Мочульський, Володимир Балібрух, Марічка Шинькер, Андрій Кольба.

Вітаємо нашу команду з відмінною підготовкою і заслуженою перемогою! Бажаємо, щоб ви свій цінний досвід, вміння правильно розрахувати сили і вміння кожного члена команди, волю до перемоги і стабільну успішність передавали своїм молодшим колегам. Ми вами пишаємося!

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.