Меню Закрити

Викладачі і студенти ТДМУ подарували дітям свято

Напередодні світлого свята Великодня серця по-особливому наповнюються щирими почуттями надії і любові, бажанням дарувати щастя та добро. Викладачі кафедри медичної біоетики і деонтології і студенти 10 кураторської групи медичного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського взяли участь у благодійній програмі «Від Серця до Серця», яка покликана дарувати радість дітям-сиротам, вихованцям та випускникам державних інтернатних закладів Тернопільської області, ознайомлювати дітей з українськими традиціями релігійних свят, надавати матеріальну допомогу.

1

Участь у благодійних акціях несе важливий етичний досвід, дозволяє навчити молодь діяльно відгукнутися на проблеми іншої людини, закладає навички емпатичної поведінки у суспільстві. Приємно відзначити, що ідея подарувати свято діткам Тернопільського обласного спеціалізованого комунального дитячого будинку «Малятко» викликала щире зацікавлення і душевний поклик у студентів. Метою акції було принести радість Великодня у життя дітей, поспілкуватися з ними, потішити їх подарунками.

2

 На зібрані кошти студенти зробили подарунки для кожної дитини, а також передали закладу необхідні речі та продукти харчування.

3

У серцях назавжди лишилися щирі посмішки, часточка подарованого душевного тепла і надії на краще.

4

5