Меню Закрити

Студенти ТДМУ взяли участь у Міжнародній конференції «Be in progress 2»

Студенти Артур Шленськовий, Еміль Шленськовий, Христина Барвінок і Олеся Сопель 21-25 квітня в Любліні (Республіка Польща) представили Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського на Міжнародній конференції для студентів-фармацевтів «Be in progress 2». У заході взяли участь представники Сербії, Хорватії, Великобританії, Палестини, Чеської Республіки, Таджикистану та України.

812IMv8IenU

Робота конференції відбулася в режимі пленарного засідання. Про найновіші дослідження студентам розповіли професор Krzysztof Jozwiak, професор Grazyna Biata та доктор філософії в галузі фармації Anna Belcarz. Впродовж  форуму представники ТДМУ взяли участь у навчально-практичних майстер-класах. Наступного дня вони мали можливість відвідати одну з провідних фармацевтичних компаній «ICN Polfa Rzeszów» в Жешуві, яка виробляє таблетки, драже, капсули, сиропи, краплі, суспензії, палички та мазі для різних країн світу, зокрема й для України. Об’єднавши зусилля з представниками Харківського національного фармацевтичного університету, наші студенти достойно представили традиції та багату українську культуру під час інтеграційного бенкету.

image2

Конференція відбулася у дружній та щирій атмосфері. Кожен учасник отримав сертифікат, який засвідчує його участь у цьому науковому заході.

image1

Особливу подяку Артур Шленськовий, Еміль Шленськовий, Христина Барвінок і Олеся Сопель висловлюють професору Світлані Марчишин та адміністрації університету за надану можливість взяти участь в International Conference of Pharmacy Students «Be in progress 2».