Меню Закрити

Випускники ТДМУ 2016 року – слухачі Української військово-медичної академії

У 2016 році розпочалася діяльність військових кафедр всіх медичних вишів України. Антитерористична операція суттєво змінила сучасне бачення безпекової політики. У своєму виступі з нагоди 25 річниці Дня незалежності Президент України Петро Порошенко наголосив, що тільки сильна армія є запорукою безпеки нашої держави.

У звʼязку з цим хочемо поділитися приємними новинами. Цього року 14 випускників Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, пройшовши складний відбір, стали слухачами Української військово-медичної академії. Свій життєвий шлях вони наміцно повʼязали із захистом Вітчизни, збереженням здоровʼя військовослужбовців.

foto

Ми пишаємося своїми вихованцями. До їх чила належать: Михайло Бойко, Ігор Бійчук, Михайло Денисюк, Тетяна Дмитрук, Віталій Козуб, Богдан Колмиков,  Василь Миронюк, Віктор-Іван Поліщук, Марія Поліщук, Владислав Сологуб, Володимир Федунець, Тарас Юхимчук, Христина Якобчук, Андрій Пікула.

Окремі з них, зокрема Козуб Віталій і Денисюк Михайло свої теоретичні знання і практичні навички, здобуті на кафедрі медицини катастроф та військової медицини, мали змогу випробувати безпосередньо в зоні АТО. Ми пишаємося вами і зичимо успішного навчання, родинного благополуччя і мирного неба над головою. Нехай здобуті Вами знання і навички примножать мирне життя нашої держави!

Окремо хочеться сказати, що це найбільший вступ наших випускників до УВМА за всі роки діяльності кафедри медицини катастроф та військової медицини. Тому це безсумнівний успіх всього студентського і викладацького колективу, який займається підготовкою студентів за програмою офіцерів запасу. Недаремно прикладені зусилля керівництвом університету та колективом кафедри медицини катастроф та військової медицини зі створення польового Навчально-тренувального центру підготовки офіцерів запасу, виділення для потреб кафедри нового приміщення у навчальному корпусі по вул. Дорошенка 7а, проведення низки науково-практичних і навчально-методичних конференцій, присвячених питанням військової медицини. Це сприяння в організації циклів тематичного вдосконалення з військової і військово-медичної підготовки, у проходженні навчань з тактичної медицини в Україні і закордоном, оснащенні кафедри сучасними засобами для надання медичної допомоги в екстремальних ситуаціях.

Наша спільна колективна праця – це запорука нашої безпеки! Так тримати!