Меню Закрити

Ректор ТДМУ зустрівся зі студентським активом

Конференція студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського відбулася 27 вересня цього року в актовій залі адміністративного корпусу. Перед розглядом питань порядку денного ректор ТДМУ, професор Михайло Корда поспілкувався зі студентським товариством.

dsc_4324

dsc_4338

dsc_4360 dsc_4374

Він відзначив, що упродовж останніх двох років значно підвищилася активність майбутніх медиків. Михайло Михайлович звернув увагу на те, що молодь ініціює та організовує різні культурно-масові, спортивні, благодійні заходи, долучається до загальноміських і всеукраїнських проектів. Ректор закликав студентів і надалі бути такими ж активними і креативними. Окрім того, запросив студентів долучатися до університетського хору, театрального гуртка, займатися в спортивних секціях.

dsc_4346

Також ректор ТДМУ запросив студентів на оздоровлення в навчально-оздоровчий комплекс «Червона калина». Якщо молодь виявить бажання, то там буде відновлено фізіотерапевтичні процедури, організовано харчування.

Михайло Корда поділився зі студентами планами щодо покращання умов для навчання, проживання та дозвілля. Невдовзі у підвальному приміщенні одного з гуртожитків на вулиці Живова буде створена сучасна тренажерна зала, розширено площі для спортивних секцій.

dsc_4343

На запитання щодо складання іспитів «Крок» відповів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай.

dsc_4409 dsc_4415 dsc_4422 dsc_4423

Після цього студенти приступили до розгляду питань, передбачених порядком денним конференції, зокрема внесення змін і доповнень у Положення про Студентський парламент ТДМУ, пояснення механізмів вибору Студентського парламенту, розгляд запитань, що надійшли до Студентської ради ТДМУ.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.