Меню Закрити

Відбулося засідання ректорату ТДМУ

Планове засідання ректорату Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського відбулося 13 жовтня цього року під головуванням ректора ТДМУ, професора Михайла Корди.

img_1039

img_1045

Про матеріально-технічне забезпечення та організацію навчального процесу на кафедрах фармацевтичного факультету доповіла голова комісії, директор навчально-наукового інституту морфології, доцент кафедри гістології та ембріології Зоя Небесна.

img_1047

img_1055

img_1060

У обговоренні взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук, декан фармацевтичного факультету, доцент Дмитро Коробко, проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ, завідувач кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків, професор Тарас Грошовий.

img_1062

Про матеріальне забезпечення студентів-сиріт і студентів, які є вихідцями з радіоактивно забруднених зон доповіла доцент Іванна Кернична.

img_1072

img_1075

У «Різному» виступили декан медичного факультету, доцент Галина Крицька, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти, доцент Роман Свистун і директор студмістечка Юрій Балабан.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.