Меню Закрити

Зустріч ректора ТДМУ з головами асоціацій іноземних студентів

Традиційно щомісяця упродовж поточного навчального року ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда зустрічається з головами асоціацій іноземних студентів ТДМУ, щоб обговорити актуальні питання.

img_0622

img_0613

Цього разу зустріч відбулася 12 жовтня за участю представників студентських земляцтв Польщі, Гани, Нігерії, Іраку, Індії та інших. Молодь висловлювала свої пропозиції щодо покращання умов навчання в університеті та проживання у гуртожитках.

img_0632

Ректор ТДМУ, професор Михайло Корда у свою чергу повідомив про те, що до початку нового року на території студмістечка на вулиці Живова запрацює студентське кафе, де молодь зможе організовувати різні зустрічі і заходи. Саме до цього часу будуть тривати ремонтні та оздоблювальні роботи.

img_0642

Очільник вишу також закликав студентів активніше користуватися бібліотекою в одному з гуртожитків на вулиці Живова, де є необхідна література для підготовки до занять та доступ до Інтернету. За словами ректора, в кампусі ведеться робота щодо створення сучасної тренажерної зали, яка за попередніми планами буде введена в експлуатацію у вересні 2017 року.

img_0648

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імен І.Горбачевського.