Меню Закрити

ТДМУ у колі потенційних заявників першого набору пропозицій у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020

У Тернополі 10 листопада (а також паралельно у Володимирі-Волинському, Пінську та Перемишлі) спільний технічний секретаріат Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 організував семінар щодо першого набору пропозицій для потенційних заявників.

1

На фото Лоліта Гедо.

До нашого міста на зустріч приїхали Лоліта Гедо (Lolita Gedo) – програмний менеджер спільного технічного секретаріату у Варшаві та Олена Зубрицька – старший експерт представництва спільного технічного секретаріату у Львові. До слова, в Білорусі представництво спільного технічного секретаріату розташоване у Бресті.

2

На фото Олена Зубрицька.

Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського представили завідувач кафедри функціональної діагностики та клінічної патофізіології Марія Марущак, доценти кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами Марія Шкільна та Наталія Завіднюк, а також фахівець відділу міжнародних зв’язків Юлія Починок.

3

На фото зліва направо: Юлія Починок, Марія Шкільна, Марія Марущак, Наталія Завіднюк.

Кожен учасник семінару одержав посібник для аплікантів, основні положення першого конкурсу проектних заявок, брошуру з основними фактами і положеннями програми, а також регіональну брошуру Рівненської, Івано-Франківської та Тернопільської областей з відомостями про результати проектів у регіонах та про проекти, що реалізуються.

Упродовж семінару учасники мали змогу довідатися про тонкощі змістової складової заповнення концептуальної записки, складання бюджету проекту, а також процедури оцінки. Дізнатися про особливості оцінювання проектів від осіб, які це безпосередньо будуть робити, було дуже важливою частиною заходу. Учасники довідалися про етапи та шкалу оцінки концептуальної записки та вже повної форми заявки.

4

На фото лідери проектних груп ТДМУ. Зліва направо: Марія Шкільна, Наталія Завіднюк та Марія Марущак.

Бажаємо нашим науковцям плідної роботи над розробками проектів, добрих партнерів і перемоги!