Меню Закрити

Вітання ректора ТДМУ з Міжнародним днем студента

Дорогі студенти!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Міжнародним днем студента. Студентство завжди було авангардом української молоді. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Переконаний, що ваші знання і вміння стануть надійною запорукою розквіту охорони здоров’я нашої держави.

Сьогодні в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського навчається понад 5 тисяч студентів. Для успішного навчання, саморозвитку та самореалізації у нас створено всі умови. Приємним є те, що студенти-медики показують високі результати в навчанні і науці, студентському самоврядуванні, спорті, волонтерстві, просвітницькій діяльності та творчості. Чимало з вас є переможцями міських, обласних і всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

vitannya_den_studenta_2014

Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених, який традиційно відбувається щороку в нашому вищому навчальному закладі, збирає молодь зі всіх куточків України та з-за кордону. Міжнародні студентські літні школи стали найочікуванішою подією для всіх, хто здобуває фах медика, а територія навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» перетворилася на місце єднання України та світу.

На високому рівні в університеті організовано студентське самоврядування. Ви є лідерами волонтерського руху в нашому місті. Ви неодноразово організовували акції на підтримку нашої армії і сьогодні продовжуєте всіляко допомагати бійцям на фронті, створили громадську організацію «Білі берети», яка навчає військовослужбовців і добровольців самодопомоги і наданню першої допомоги під час бойових дій. Неодноразово рятували життя бійців на передовій. Тернополяни з нетерпінням очікують ваших акцій, під час яких отримують консультації щодо ведення здорового способу життя, обстеження стану здоров’я. Ваше милосердя і вміння прийти на допомогу спонукають усіх робити цей світ кращим і добрішим.

Можна перелічити ще багато ваших досягнень і заслуг, тож хочу сказати, що пишаюся молоддю, яка навчається в нашому університеті.

Зичу вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості та великих успіхів у навчанні. Бажаю вам цілеспрямованості, наснаги, самостійного бачення, креативних рішень, віри в себе та свій успіх!

Нехай кожен день буде незабутнім, наближає вас до реалізації заповітних мрій, наповнений радістю спілкування, любові та яскравих вражень!

Ректор ТДМУ – Михайло Корда.