Меню Закрити

Науковці ТДМУ одержали сертифікати від Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку

У Тернопільській обласній державній адміністрації 23 листопада цього року відбулося вручення сертифікатів учасникам проекту «Підготовки кадрів створення проектів та управління проектами, що базуються на зовнішньому фінансуванні». Тридцять шість учасників з Тернопільської області, які є представниками різних галузей та осередків, отримали сертифікати, що підтверджують проходження десятиденного курсу навчань з підготовки кадрів у напрямку створення проектів та управління проектами. Партнерами цієї програми є Міністерством закордонних справ Республіки Польща. Проект реалізовується в рамках програми польської співпраці в цілях розвитку.

med_0807 med_0808 med_0815

Під час офіційної частини з нагоди завершення роботи учасників привітали віце-консул Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку Марек Запур, польський експерт та лектор семінарів, заступник начальника відділу розвитку міста і зовнішніх фондів уряду міста Замосць (Люблінське воєводство) Марцін Грабський, а також представники структурних підрозділів Тернопільської ОДА.

med_0817 med_0819 med_0822 med_0823 med_0825

Від Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського стажування пройшли Марія Марущак, Наталія Завіднюк, Ольга Яремчук, Соломія Козачок, Костянтин Волинець та Юлія Починок.

Результатом низки тренінгів і семінарів є сформована концепція проекту, яка буде детально обговорена на першій зустрічі партнерів проектів у межах Транскордонної Академії Розвитку 1 грудня у Янові Підляському (Польща). Метою зустрічі є підвищення якості підготовки та цінності концептуальних записок, які розробляються партнерами для подання у рамках першого конкурсу проектів Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

med_0924 med_0929 med_0938 med_0942 med_0945

Бажаємо успіхів лідерам проектної групи – Марії Марущак та Наталії Завіднюк, плідної співпраці з партнерами та вчасного подання якісної та цінної концептуальної записки у Спільний технічний секретаріат, що розташований у Варшаві. Нагадаємо, що дедлайн подання документів – 31 грудня.

med_0951 med_0956

Семінари відбулись за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації, Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, проекту «Польська допомога», ВОГО «Фонд місцевого розвитку».