Меню Закрити

Ректор ТДМУ відзначив кращих студентів

Під час позачергового засідання вченої ради ТДМУ, яке відбулося 14 грудня цього року, ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда вручив подяки кращим студентам вишу за їхні досягнення в навчанні, науці, спорті, творчості, благодійній діяльності та відданості батьківщині. Молоді люди за свої труди також отримали премії. Відзначення кращих студентів у шести номінаціях вперше відбулося наприкінці грудня минулого року. З того часу подібне стимулювання молоді до розкриття своїх талантів стало традиційним.

med_8175

Цього разу подяки і премії отримали такі студенти медичного факультету – Віктор Міщанчук за відмінні успіхи у навчанні, Катерина Галей за вагомі досягнення в науковій роботі, Іван Калька за вагомі досягнення у спорті, Ілліана Года за активну волонтерську діяльність, Ірина Токарчук за активну громадську позицію, Ксенія Олійник за активну участь у культурно-мистецькій роботі.

med_8141 med_8147 med_8153 med_8160 med_8165 med_8173

Упродовж двох семестрів Віктор Міщанчук демонстрував найкращі успіхи в навчанні і складав іспити на найвищі бали. Катерина Галей у 2016 році взяла участь у міжнародних науково-практичних конференціях у Вроцлаві і Кракові (посіла 1 місце у секції «Внутрішні хвороби»), пройшла літню практику у Вроцлавському медичному університеті. Іван Калька упродовж цього року був учасником багатьох змагань міжуніверситетського, обласного і міського рівнів, а також став організатором змагань у ТДМУ. Ілліана Года у попередні роки і упродовж 2016 року активно брала участь у роботі з представниками соціально незахищених верств населення та благодійного фонду «Карітас». Ірина Токарчук неодноразово долучалася до оборони країни у складі добровольчих батальйонів на Сході України, проводила навчання з домедичної допомоги для бійців АТО та волонтерів. Ксенія Олійник – переможець міжнародних вокальних конкурсів та міського фестивалю-конкурсу «Окрилені піснею».

Бажаємо нашим активістам подальших успіхів та нових здобутків. Будемо раді їхнім новим перемогам і досягненням.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.