Меню Закрити

Лікарі-інтерни ТДМУ привітали зі святом Миколая пацієнтів гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні

Цього дня з нетерпінням чекають всі діти, зокрема ті, які з тієї чи іншої причини перебувають у лікувальних закладах. Всі вони хочуть поринути у казку та очікують подарунків від Миколая. Саме тому вже доброю традицією для колективу кафедри педіатрії ННІ ПО стало проведення благодійних акцій до дня святого Миколая. Напередодні свята лікарі-інтерни організували благодійний збір коштів для закупівлі подарунків дітям. 19 грудня співробітники кафедри разом з лікарями–інтернами відвідали гематологічне відділення з гостинцями та привітаннями від святого Миколая. Та головним подарунком для всіх стали щасливі оченята дітлахів, радість, та віра у справжні дива, адже Миколай про них пам’ятає!

2

5 4 3

Колектив кафедри вітає колег та студентів з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань. Щасливого Нового року та веселих свят!

Колектив кафедри педіатрії ННІ ПО.