Меню Закрити

Участь науковців ТДМУ у «Dubai International Pharmaceuticals and Technologies Conference and Exhibition – DUPHAT 2017»

Доцент кафедри фармацевтичної хімії, заступник декана фармацевтичного факультету ТДМУ Лілія Логойда 7-9 березня 2017 року взяла участь у «Dubai International Pharmaceuticals and Technologies Conference and Exhibition – DUPHAT», яка щорічно відбувається в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).

IMG_0601 (4)

Фармацевтична галузь в усьому світі зазнає істотної трансформації у бік все більшої автоматизації, спеціалізації та, що важливо,  покращення якості.

IMG_0598

«DUPHAT» також еволюціонувала з часу свого заснування, а саме з середини 1990-х, до повноцінної всеохоплюючої та визнаної на міжнародному рівні фармацевтичної конференції. Меценати з усього світу зробили значний внесок у зростання і представлення «DUPHAT» на глобальному ринку. Регіональні асоціації та експерти були постійними учасниками конференцій «DUPHAT». Їх кількість постійно зростала. Постійна підтримка Міністерства Охорони Здоров’я Дубаї значно допомогла «DUPHAT» вийти на рівень прем’єр-конференції.

IMG_0593

Сьогодні міжнародна наукова програма симпозіуму та виставки об’єднують практикуючих фармацевтів, лікарів, наукових співробітників, медичних представників, молодих вчених, студентів.

IMG_0608

«DUPHAT» щорічно відвідують провідні фахівці галузі фармації з усього світу. Науковці зі США, Великобританії, Австралії, Європи, Канади, Африки, Японії та Близького Сходу представляють свої найновіші досягнення з фармацевтики в рамках триденної інтенсивної програми з широким спектром питань, які охоплюють фармацевтичну практику, фармацевтичну науку, фармацевтичну освіту, безперервний професійний розвиток і передову практику.

IMG_0605

Наукова програма «DUPHAT» включає в себе майстер-класи та семінари з фармації, паралельні наукові презентації, стендові доповіді професійного викладацького складу та студентської аудиторії, студентський конкурс постерів та студентські змагання з представлення коротких усних презентацій. Цього року також можна було дізнатися найновішу інформацію в галузі фармацевтичної промисловості, яка була представлена на виставці фармацевтичних технологій. Участь в останній взяли транснаціональні фармацевтичні компанії.

IMG_0610 (7)

Наукова робота доцента кафедри фармацевтичної хімії Лілії Логойди була представлена у вигляді усної доповіді та постеру. За результатами роботи конференції доповідь та постер Liliya Logoyda, Muzvarwandoga Liberty Rufaro, Izzi Enijehon Odia, Ibrahim Saleh Said Kowisy, Dmytro Korobko (professional poster and oral presentation) на тему «The Chromatographic Determination of API from Group of Calcium Channel Blockers in Medicines» були відзначені дипломами.

IMG_0590

Доцент Лілія Логойда також взяла участь у тренінгу «Validation of Analytical and Bioanalytical Methods», який було проведено в рамках «DUPHAT 2017», що засвідчено відповідним сертифікатом.

Окрім наукового спрямування конференції, організатори забезпечили цікаву пізнавальну та екскурсійну програми містом-арабською казкою Дубаї.