Меню Закрити

Про участь професора кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами у роботі 75-го Конгресу Американської академії дерматологіі у м.Орландо (США)

Науковець ТДМУ, професор кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами Світлана Галникіна взяла участь у роботі 75-го Конгресу Американської академії дерматології, який відбувся з 3 по 8 березня 2017 року у м.Орландо (США).

IMG_4383-17-03-17-10-27

Захід відбувся в одному з найбільших конгрес-центрів Сполучених Штатів Америки – Сonvention Orange County Centre, який є другим за величиною і поступається лише McСormick Place у Чикаго.

IMG_4381-17-03-17-10-27

Організатори не тільки створили комфортні умови для п’ятиденної праці, а й представили найновіші повідомлення, озвучили перспективні досягнення у світлі останніх подій сучасної дерматології. Чимало «гарячих» проблем дерматологічної практики обговорили на засіданнях. Цього разу також, як завжди на усіх форумах Американської академії дерматології, присутнім був елемент новизни, неординарності. Для конгресу модератори підготували понад 360 сесій. Їх тематика була присвячена як класичній дерматології, так і усім її напрямкам – дерматокосметології, дерматоонкології, мікології, трихології тощо. Особливістю конгресу було розмаїття форм діяльності – це лекції, дискусії, «круглі» столи, форуми і практичні тренінги з використанням методів лазерної, фотодинамічної терапії, трансплантації волосся. Усі секції були добре проанонсовані, що допомогло обрати найефективнішу програму навчання та тренінгів. Велику зацікавленість учасників викликала робота виставки, на якій, окрім звичної презентації обладнання та фармацевтичних препаратів, також відбувалися демонстрації та майстер-класи з різних методик дерматологічної практики.

IMG_4382-17-03-17-10-27

Дуже приємним та корисним було спілкування із колегами з різних країн світу під час неформальних зустрічей, на яких також була можливість обмінятися думками та корисною професійною інформацією.