Меню Закрити

Волейбольна команда ТДМУ здобуває перші перемоги

Як нещодавно ми повідомляли, у Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського було сформовано чоловічу волейбольну команду, тренером якої став Олександр Білоуско. До її складу входить 12 юнаків 1-5 курсів, які вже пройшли бойове хрещення на змаганнях, а нещодавно вибороли п’яте місце в студентській обласній універсіаді.

Voleybol-17037264

Однією з найбільших перемог чоловічої волейбольної команди ТДМУ в останніх змаганнях стала перемога у грі за п’яте місце над командою ТНЕУ-2. Потрібно сказати, що у збірній спортивного супротивника здебільшого грають кандидати в майстри спорту або майстри спорту, які мають за плечима великий змагальний досвід. Гідний бій наших студентів і здобута перемога вартує окремих слів вдячності. Таким чином хлопці показали своє бажання надалі виступати за свою Альма-матер.

Voleybol-17037177 Voleybol-17037192 Voleybol-17037215

Voleybol-17037198

У результаті цього у своїй підгрупі наша команда отримала третє місце. У стикових іграх волейболісти ТДМУ стали п’ятими.

«Найголовніше те, що вони пройшли цю універсіаду, відчули дух змагань. За багато років поспіль наші хлопці змогли гідно протистояти і професійним спортсменам, про що свідчать добрі відгуки тренерів вишів-учасників універсіади. У нас виникла ідея організувати волейбольний чемпіонат між медичними вищими навчальними закладами нашої країни з метою розвитку волейболу серед студентів-медиків і кращої взаємодії між майбутніми лікарями», –  зазначив тренер Олександр Білоуско.

Voleybol-17037211 Voleybol-17037239

Приємним є і той факт, що чоловіча та жіноча команди нашого університету сьогодні підтримують один одного під час змагань. Відразу після своїх ігор хлопці пішли по вболівати за наших дівчат. Вони були дуже емоційними вболівальниками і таким чином допомагали жіночій збірній виграти матч. Зазначимо, що у спорті підтримка з боку вболівальників є надзвичайно важливою. Це додає віри і сили.

Voleybol-17037212 Voleybol-17037224 Voleybol-17037272

Вітаємо наших волейболістів і бажаємо їм нових перемог у спорті і житті.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.