Меню Закрити

ТДМУ серед переможців

Студенти Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського серед переможців олімпіади з латинської мови.

27-28 квітня 2017 року на базі Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Латинська мова», у якій взяли участь 15 вищих навчальних медичних закладів України.

 foto1

Тернопільський виш представили переможці І етапу олімпіади, проведеної Центром незалежного тестування ТДМУ, студентка ІІ курсу спеціальності «Лікувальна справа» Луць Олена, студенти І курсу спеціальності «Медицина» Лук’яненко Володимир та Cенчук Божена.

foto2

Учасники олімпіади успішно пройшли два тури: розв’язали завдання тестового та творчо-пошукового характеру. У підсумку, Олена Луць здобула ІІІ місце, Лук’яненко Володимир – 5 місце, Cенчук Божена – 7 місце серед 35 учасників.

foto3

Підготовку студентів до участі в олімпіаді з латинської мови здійснювали доценти Галина Паласюк, Тетяна Саварин та викладач Марія Волощук. Супроводжувала і консультувала студентів під час олімпіади доц. Г.Б. Паласюк.

Колектив кафедри іноземних мов висловлює щиру подяку студентам та викладачам за високі досягнення та бажає нових злетів і перемог!

Інформацію подала кафедра іноземних мов.