Меню Закрити

Надзвичайний і Повноважний посол Ісламської Республіки Пакистан візьме участь в урочистій академії з нагоди ювілею ТДМУ

Надзвичайний і Повноважний посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні Аттар Абас 25 травня 2017 року відвідав Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського з метою взяти участь в урочистій академії з нагоди 60-річчя ТДМУ. Нагадаємо, що сьогодні в нашому університеті навчається майже 20 молодих людей з Пакистану.

Vizyt-Pakystan-17058780

Vizyt-Pakystan-17058786

Під час зустрічі з ректором вишу, професором Михайлом Кордою він подякував за запрошення і зазначив, що знає про лідерство ТДМУ, високі якість освітніх послуг і рівень викладання, відмінні умови для навчання.

Vizyt-Pakystan-17058807

Посол також наголосив на тому, що сьогодні в його країні проживає понад 20 мільйонів громадян. Держава потребує великої кількості лікарів. Відповідно є зацікавленість у тому, аби молоді люди здобували фах медика в Україні зокрема.

Vizyt-Pakystan-17058837

Надзвичайний і Повноважний посол Ісламської Республіки Пакистан  в Україні Аттар Абас зі свого боку пообіцяв сприяти Тернопільському державному медичному університету у розвитку наукових і партнерських взаємозв’язків з провідним вищими навчальними закладами його країни.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.