Меню Закрити

Представників ТДМУ відзначено з нагоди Дня медичного працівника

З нагоди дня медичного працівника у Тернопільській обласній філармонії 16 червня відбулися урочистості. Працівників галузі охорони здоров’я області нагородили почесними відзнаками, зокрема медалями, грамотами та цінними подарунками. Заслужені відзнаки отримали і представники Тернопільського державного мадичного університету імені І.Горбачевського.

image001 image003 image005 image007 image009

image011

Слова подяки та щирих побажань висловили голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик, а також міський голова Сергій Надал і ректор ТДМУ, професор Михайло Корда.

image013 image015 image017

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника відзнаки отримали представники громадської організації «Медичний загін спецпризначення «Білі берети», які є випускниками ТДМУ – Андрій Салагорник і Олександр Башта, а також асистент кафедри медицини катастроф і військової медицини Віктор Шацький, який також є членом цього об’єднання.

image019

Окрім того, був відзначений і асистент кафедри медицини катастроф і військової медицини Мирослав Бойчак.

image021

Представник Тернопільського осередку громадської організації «Всеукраїнське об’єднання медиків майдану» і доцент кафедри дитячих хвороб з дитячою хірургією Тамара Воронцова вручила начальнику управління охорони здоров’я Володимиру Богайчуку почесну медаль за вірність національній ідеї.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.