Меню Закрити

Слухачі підготовчого відділення ТДМУ отримали сертифікати

Цього тижня в актовій залі Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам підготовчого відділення. Майже упродовж року молоді люди з різних країн світу вивчали в ТДМУ українську мову і культуру, поглиблювали свої знання з хімії, біології, фізики. Вони призвичаювалися до особливостей життя в Україні і визначалися із обранням майбутньої професії. Загалом підготовче відділення закінчило понад 50 іноземних слухачів. Майже всі вони вирішили навчатися в ТДМУ.

MED_4158

MED_3974

«Сподіваюся, що сьогоднішній день відкриє вам дорогу у ваше подальше життя, дорогу розвитку вашої особистості, здобуття освіти і професійного становлення. Професія лікаря в будь-якій країні є престижною і потрібною. Водночас медична освіта вимагає від вас великої праці і дисципліни. Отримавши згодом диплом, ви також повинні постійно вдосконалюватися, вивчати нові методи лікування і діагностики захворювань, щоб допомагати людям. Бажаю зробити правильний вибір у своєму житті і отримати відмінні знання в нашому університеті», – звернувся до випускників заступник декан факультету іноземних студентів, доцент Михайло Фурдела.

Завідувач підготовчого відділення Лариса Наліжита зазначила, що чимало слухачів склали іспити з усіх предметів на «відмінно». Вона порадила іншим брати приклад з них і почати будувати свою майбутню кар’єру уже зі студентської лави.

«Сьогодні дякую всім викладачам підготовчого відділення, які стали не тільки хорошими вчителями для іноземних студентів, а й мудрими наставниками у житті. Ми також відчували постійну підтримку адміністрації університету і деканату іноземних студентів», – додала Лариса Наліжита.

Найактивніші слухачі підготовчого відділення отримали грамоти і подяки.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.