Меню Закрити

Відбулося планове засідання ректорату ТДМУ

Планове засідання ректорату Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського за дорученням ректора ТДМУ, професора Михайла Корди відбулося 12 жовтня 2017 року під головуванням проректора з навчальної роботи, професора Аркадія Шульгая.

Спершу від імені членів ректорату і адміністрації університету Аркадій Гаврилович привітав заступника ректора з кадрових питань Антоніну Трущенкову з професійним святом – Днем кадрового працівника.

Про реалізацію зауважень зовнішніх аудиторів щодо відповідності управління якістю стандартам ISO 9001:2015 доповів доцент Григорій Загричук.

В.о. начальника навчально-наукового відділу незалежного тестування знань студентів, доцент Євгенія Дмухальська прозвітувала про роботу ввіреного їй підрозділу.

Про наповненість та результати оновлення навчально-методичних матеріалів з дисциплін у СДО Moodle доповіла голова комісії, директор ННІ фармакології, гігієни та медичної біохімії імені М.Скакуна, професор Катерина Посохова.

Голова комісії, завідувач кафедри хірургічної стоматології, професор Ярослав Нагірний поінформував про становлення та перспективний розвиток стоматологічного відділу університетської клініки.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.