Меню Закрити

Студентів ТДМУ вчили бути лідерами

З ініціативи сектора освіти Студентського парламенту Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбчевського, до якого входять Віталій Карпов, Романія Павлюк, Катерина Андрушкевич 22 листопада 2017 року в читальній залі бібліотеки в рамках програми «Сходи в майбутнє» відбувся тренінг з комунікацій і лідерства.

Практичні навички з вищеозначеної теми студентам ТДМУ прививала завідувач кафедри мовної підготовки і комунікації в публічному управлінні, професор Світлана Бронікова.

Під час тренінгу учасники визначали параметри ідеального лідера, пробували свої вміння у ролі критиків та спікерів, вправлялися у комунікації. Окрім того, увага була приділена темі ефективного та лаконічного викладення своїх думок. Нашим студентам вдалося опанувати техніку метафори та низку інших.

Учасники заходу сподіваються, що подібна зустріч була не остання, адже всі почерпнули багато корисного для себе.

Нагадуємо, що Всеукраїнська освітня платформа «Сходи в майбутнє» є своєрідним майданчиком для молодих і активних людей, де кожен зможе реалізувати свою ідею. Місія проекту – створити умови для вільного прояву та отримання знань, стати джерелом набуття вмінь і навичок, які необхідні для людини майбутнього.

Освітня платформа працює за п’ятьма напрямками: патріотизм, лідерство, розвиток особистості, менеджмент і самоврядування. Головне завдання програми – отримати нове покоління свідомих, кваліфікованих фахівців.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.