Меню Закрити

Лікарі-інтерни ТДМУ покращували свої практичні навички під час майстер-класу з імплантології

Упродовж 22-24 січня 2018 року на кафедрі стоматології навчально-наукового інституту післядипломної освіти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського відбувся майстер-клас з імплантології «Базовий курс з імплантації» для лікарів-інтернів першого року навчання. У рамках заходу усі учасники мали можливість відпрацювати навички роботи з системою імплантів «IMPLANTSWISS» та прослухати базовий теоретичний курс.

Заходи здійснювалися за сприяння адміністрації Тернопільського медичного державного університету імені І.Горбачевського та за підтримки компанії «IMPLANTSWISS».

Ініціаторами цього майстер-класу стали викладачі кафедри стоматології післядипломної освіти. Представник компанії «IMPLANTSWISS» Надія Антонів прочитала лекцію «Імплантологія в стоматології» та надала можливість відпрацювати базові навички в імплантології. Варто зазначити, що заняття викликало жвавий інтерес у лікарів-інтернів. Це дало змогу суттєво покращити їх теоретичні знання та практичні навички.