Меню Закрити

Осередок ЄМСА у ТДМУ провів планове засідання

Під час чергового засідання Тернопільського осередку Європейської медичної студентської асоціації в біологічному корпусі Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського члени цього громадського об’єднання розглянули низку питань і взяли участь у практичному воркшопі. Нагадаємо, що до цієї організації входить активна частина студентів нашого вишу, яка прагне у позанавчальний час розвивати свої практичні навички і вдосконалювати медичні знання. У цьому навчальному році приєднатися до ЄМСА виявили бажання і українські студенти ТДМУ.

Спершу віце-президент з адміністративної роботи Тайво Салаудін детально ознайомив всіх присутніх з тематикою журналу «Spark», перший номер якого Тернопільська філія ЄМСА видала минулого року. У червні 2018 року члени організації планують видати черговий випуск, тому прагнуть завчасно підготувати статті.

Учасники команди лідерів Тернопільського осередку, зокрема віце-президент з напрямку тренінгів та наукових досліджень Амін Мудасар, HR-віце-президент Саміра Хаятулах та президент Зюзанна Бетковяк провели для всіх членів організації практичне заняття щодо фізичного обстеження пацієнтів.

Уже важко уявити засідання членів ЄМСА у ТДМУ без традиційної вікторини на медичну тематику, презентацій нових проектів.

Наприкінці зустрічі відбулося вручення дипломів тим студентам, які були активними учасниками низки акцій, ініційованих Тернопільською філією Європейської медичної студентської асоціації.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.