Меню Закрити

Чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» відбувся в ТДМУ

Напередодні Великодніх свят у Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського завдяки активній роботі клубу інтелектуальних ігор відбувся перший чемпіонат з гри «Що? Де? Коли?». Нагадаємо, що наші студенти упродовж цього навчального року та в попередні роки постійно підтримують розвиток інтелектуальних ігор у виші. Це чудова альтернатива тематичному відпочинку.

Загалом у турнірі взяло участь 10 команд різних курсів і факультетів. Право змагатися у фіналі вибороло 8 команд креативних студентів-інтелектуалів. Чемпіонат складався з 5 етапів, кожен з яких мав 3 тури по 12 запитань.

Відбіркові ігри відбулися у читальній залі бібліотеки ТДМУ, а фінальні змагання проходили в адміністративному корпусі університету. Організаторами і ідейними натхненницями проекту є студентки Софія Гащак та Юлія Бандрівська. Їм вдалося сформувати творчу команду однодумців для організації цього чемпіонату. Олег Кривий став ведучим заходу. Варто згадати тих, хто багато часу і зусиль доклав для того, щоб турнір відбувся, зокрема Наталію Петрову, Марію Ханас, Таїсію Білоножко, Дмитра Гаврисюка.

У загальному підсумку перше місце здобула команда шостого курсу медичного факультету «Ветерани «Що? Де? Коли?», друге місце виборола команда п’ятого курсу «БМП», третє місце отримала команда третього курсу – «Молоді і перспективні». Організатори сподіваються, що цей турнір стане постійним і восени клуб інтелектуальних ігор знову організує чемпіонат.

Оргкомітет заходу висловлює подяку адміністрації ТДМУ, Студентському парламенту нашого університету за допомогу та підтримку.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.