Меню Закрити

ТДМУ розширює співпрацю з індійськими рекрутинговими компаніями

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського нещодавно відбулася зустріч ректора ТДМУ, професора Михайла Корди з директором фірми «Doctorplus Educational Consulta» Амітом Пателем (Amit Patel), який є представником «Right Choice» (директор Пуніт Кумар (Dr. Puneet Kumar)).

Мова йшла про розширення співпраці щодо рекрутингу молоді з Індії для навчання в ТДМУ. Ректор вишу підтримав пропозицію щодо збільшення кількості студентів з індійського штату Гуджарат, які хочуть здобувати вищу медичну освіту в Тернополі. Сьогодні в нашому університеті з числа студентів Індії уже навчається 22 жителів Гуджарату, які задоволені якістю надання освітніх послуг.

Як зазначив Аміт Патель, сьогодні ТДМУ відрізняється високим рівнем освіти, комфортними умовами проживання у гуртожитках, досвідченим викладацьким колективом, клінічними базами. Саме тому іноземні студенти роблять вибір на користь Тернопільського медичного університету, адже, окрім вищезгаданого, вони мають можливість навчатися англійською мовою та почуватися безпечно у Тернополі загалом.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.