Меню Закрити

Студенти ТДМУ підтримали людей з особливими потребами

Нещодавно студенти і викладачі Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського поділилися своєю творчістю із людьми з особливими потребами. Культурно-мистецький захід за участю юних талантів нашого міста відбувся 19 квітня в приміщенні храму Архістратига Михаїла Української греко-католицької церкви, який організувала голова правління громадської організації «Сильні духом» Надія Мойсеюк.



«Приємно, що є люди, яким небайдужа доля тих, хто в силу певних обставин не може сповна бути фізично спроможним. Мене вразила Надія Мойсеюк, яка сама є інвалідом, але водночас вселяє віру в інших. Вона створила спілку для людей з обмеженими можливостями. Також час від часу організовує різні заходи, аби додати сили і духу тим, хто має певні проблеми», – розповіла студентка п’ятого курсу медичного факультету Ольга Бугель.

У святі взяли участь і представники інших навчальних закладів, зокрема вихованці християнської школи «Знамення» із Зарваниці та музичного училища імені С.Крушельницької.



Студенти медичного факультету Анна Кузишен, Михайло Думнич, Ольга Бугель заспівали для гостей заходу пісні і прочитали вірші. Підтримати молодь ТДМУ у благодійній діяльності прийшла завідувач кафедри фізичної реабілітації здоров’я людини та фізичного виховання Дарія Козак.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.