Меню Закрити

Студенти ТДМУ взяли участь в акції «Рух заради здоров’я»

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я 25 квітня на Театральному майдані відбувся Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки  «Рух заради здоров’я». Цей захід був організований з метою популяризування здорового способу життя та спорту загалом. Його організаторами стали міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.



Допоки молодь змагалася зі стрітболу, дворового футболу, катання на роликових ковзанах, брала участь у танцювальному марафоні, а малеча з задоволенням виконувала всі завдання у «Веселих стартах», понад 20 студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського безкоштовно вимірювали тиск усім бажаючим.



Майбутнім медикам вдалося обстежити на артеріальний тиск понад 200 тернополян. Потрібно зазначити те, що жителі міста проявляли цікавість до стану свого здоров’я і доброзичливо ставилися до студентів ТДМУ. Артеріальний тиск майбутні медики перевірили у перших осіб області, політиків, молодят, пластунів, учасників фестивалю. Вони також надавали консультації щодо необхідності регулярних обстежень і ведення здорового способу життя.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.