Меню Закрити

Учасники літніх шкіл вивчали роботу ТДМУ

Учасники Х Міжнародних студентських літніх шкіл, які відбуваються на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, 21 липня завітали до Тернополя. Спершу вони ознайомилися з роботою вищого навчального закладу. Зокрема гості з інших міст і країн мали можливість більше дізнатися про навчально-науковий інститут медсестринства, відвідати експозицію музею анатомії людини, побачити особливості навчального процесу в ТДМУ. До речі, представників іноземних делегацій вразила система Інтранет, в якій для студентів створено всі можливості для навчання – відеолекції, навчальні віртуальні програми, електронні книги та багато іншого.

IMG_1022

IMG_1028

Молоді люди також зустрілися із ректором ТДМУ, професором Михайлом Кордою, який поцікавився тим, чи задоволені вони прийомом і участю в програмі. На що студенти відповіли, що їм настільки добре, що вони хочуть залишатися в нашому місті і в «Червоній калині» якомога довше.

IMG_1037

Грузинська делегація відзначила високий рівень організації літніх шкіл. Їм сподобалася відповідальність студентів ТДМУ, які опікуються гостями з інших міст України та з-за кордону. Завдяки цьому, за їхніми словами, вони почувають себе у безпеці, отримують достатнього уваги і турботи.

IMG_1058

IMG_1070

Після ознайомлення із роботою Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського учасники літніх шкіл вирушили на екскурсію нашим затишним і чудовим містом. Сподіваємося, що вони ще більше закохаються у нього і неодноразово приїжджатимуть сюди у майбутньому.

IMG_1077

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.