Меню Закрити

Студенти з Луганська і Донецька змістовно проводять літній час в ТДМУ

У рамках проекту «Схід і Захід разом», який започатковано цього року в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського і реалізовується на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина»,  нещодавно відбулася гра-шоу «Хто зверху?».

oZIZJ9m702o

JZWnmBWuG9c

Цього разу ведучими були студенти ТДМУ Петро Ваховський та Вікторія Чорномаз, а учасниками – студенти з Донецького та Луганського медичних університетів. Чоловічу команду представляли Анатолій Мусіч, Андрій Кондратенко та Олександр Горін, а жіночу – Анфіса Крамська, Катерина Єфименко та Вероніка Савченко.

fB-rfxr2XQs ePOltLSEDWM

Упродовж усієї концертної програми учасники демонстрували глядачам свої знання, вміння, а також виконували різні захоплюючі завдання.

O2crd8ha92k

8ELuAd_23y4

У конкурсі «Живі літери» учасники показали свою спритність та уміння швидко орієнтуватися, адже їм потрібно було скласти  загадане слово з літер, які вони мали на собі.

Із цікавим завданням – відгадати «Хто я?» зуміла впоратись лише чоловіча команда, яка показала власну креативність.

MD6FjWji2nw

Чудовим подарунком для глядачів став виступ команди КВК «Свидетели Пирогова» Донецького національного медичного університету імені М.Горького. Учасники команди веселили глядачів у залі неординарними жартами та смішними мініатюрами.

z83zhoKi4Nc g9HmPTvqQME

Особливі враження залишилися від виконання конкурсного завдання «Зірки в ряд», у якому хлопці розставляли дівчат в міру того, скільки часу вони витрачають вранці, щоб зібратись до університету, а дівчата відгадували вік, в якому хлопці вперше мали романтичні стосунки.

x6KCuqIgxtk

У довгоочікуваному фіналі перемогу здобула чоловіча команда, зумівши подвоїти свої бали, набрані упродовж усієї гри.

07ZALZqj3nk

Вечір пробіг дуже цікаво та емоційно. На завершення вечора ведучі та учасники подякували усім присутнім в залі, глядачі ж підтримали їх щирими оплесками, а організатори концертної програми нагородили учасників солодкими подарунками.

Потрібно відзначити професійну командну роботу викладачів ТДМУ, які задіяні до реалізації цього проекту, зокрема доцент Іванна Кернична (керівник оргкомітету), доцент Галина Павлишин, доцент Тетяна Горпініч, старший лаборант Ірина Кучерук, асистент Ярослав Кіцак, провідний спеціаліст навчально-наукового інституту післядипломної освіти Михайло Найда.

 Реалізацією цієї програми займається Центр виховної роботи і культурного розвитку під керівництвом доцента Ольги Яремчук.