Меню Закрити

Відбулося засідання ректорату ТДМУ

Під головуванням ректора Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професора Михайла Корди 27 серпня цього року відбулося засідання ректорату, під час якого було розглянуто низку питань.

 IMG_2507

IMG_2509

Про готовність кафедр ТДМУ до нового навчального 2015-2016 року розповів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай.

IMG_2523

IMG_2519

Участь в обговоренні щодо цього питання взяли проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ, перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук, проректор з науково-педагогічної роботи та соцiальних питань, доцент Олег Слабий і декан фармацевтичного факультету, доцент Дмитро Коробко.

IMG_2525

Про готовність університету до осінньо-зимового періоду доповів проректор з науково-педагогічної роботи та соцiальних питань, доцент Олег Слабий.

IMG_2535

До обговорення долучилися проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ, перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор Степан Запорожан, декан фармацевтичного факультету, доцент Дмитро Коробко, директор студмістечка Юрій Балабан.

IMG_2540

У «Різному» виступили декан медичного факультету, професор Оксана Боярчук і директор навчально-наукового інституту медсестринства, доцент Світлана Ястремська.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.