Меню Закрити

Наступного тижня в ТДМУ розпочнуться заняття з англійської мови під керівництвом волонтера Корпусу Миру

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда 2 вересня підписав угоду про співпрацю із представником Корпусу Миру в Україні Наталією Пономарчук і волонтером цієї організації Джоан Патті Муністері. Уже з наступного понеділка викладачі та студенти ТДМУ матимуть змогу поглиблювати свої знання англійської мови.

IMG_6170

IMG_6166

«Ми вдячні, що ви відгукнулися на наше прохання щодо делегування волонтера до ТДМУ. Ми докладаємо усіх зусиль, аби наші викладачі і студенти краще володіли англійською мовою. Справа в тому, що в університеті навчається понад 1500 іноземних громадян, для яких лекції і практичні заняття читаються англійською мовою. Відповідно підвищення рівня знання цієї мови серед викладацького складу є для нас дуже актуальним. Також чимало науковців ТДМУ бере участь в міжнародних конференціях, де також необхідне відмінне володіння англійської. Зі свого боку зобов’язуємося створити максимально комфортні умови для перебування пані Джоан в нашому університеті», – запевнив Михайло Корда.

IMG_6155

IMG_6150

Регіональний директор Корпусу Миру США в Україні Наталія Пономарчук, яка опікується волонтерами Корпусу Миру в Тернопільській і Хмельницькій областях, зазначила, що вона вдячна за теплий прийом і турботу щодо Джоан Патті Муністері. «Це унікальний волонтер Корпусу Миру, яка є медиком за освітою і може навчити студентів і викладачів медичного університету англійської мови з вузькоспеціалізованою медичною термінологією. В принципі такий випадок приїзду висококваліфікованого фахівця конкретної галузі у нас вперше. Як правило, волонтери здебільшого допомагають вивчати англійську мову загального рівня. Вони приїжджають на запит українських організацій, навчальних закладів і допомагають їм конкретними справами», – додала пані Наталія.

IMG_6176

Усім викладачам і студентам радимо пильно стежити за новинами, анонсами і оголошеннями на офіційному сайті ТДМУ, аби не втратити можливості поглибити знання англійської мови.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевскього.