Меню Закрити

В ТДМУ відбулася інтерактивна відеолекція «Права людини та мир»

Кафедрою медичного права спільно з громадською організацією «Інформаційно-правовий центр «Права людини» з метою формування успішної особистості майбутнього медичного працівника 21 вересня цього року було організовано проведення інтерактивної відеолекції на тему: «Права людини та мир». Захід був присвячений Міжнародному Дню миру.

Організаторами заходу, зокрема завідувачем кафедри медичного права Н. Калинюк було наголошено на утвердженні прав і свобод людини, всебічному їх забезпеченні та захисті, що в часи сьогодення набувають визначального статусу для функціонування правової системи країни в цілому і в галузі охорони здоров’я зокрема. Голова ГО «Інформаційно-правовий центр «Права людини» О.Гриньків актуалізував проблематику розуміння сутності прав людини.

У проведеному заході взяли участь студенти І курсу медичного факультету та викладачі кафедри медичного права. Захід відбувся у межах здорового психологічного мікроклімату, атмосфери співпраці, з забезпеченням інтерактивного середовища за допомогою інноваційних технологій.

Інформація подана кафедрою медичного права.