Меню Закрити

Викладачі ТДМУ на VII прощі працівників освіти у Зарваниці

Понад 30 викладачів Тернопільського держаного медичного університету імені І.Горбачевського 26 вересня взяли участь у сьомій прощі працівників освіти в Марійському духовному центрі «Зарваниця». Цього дня до духовного центру прибуло понад 3 тисяч освітян з різних областей України, а також голова комітету Верховної Ради з питань освіти та науки Лілія Гриневич.

P9250021

Божественну Літургію біля Собору Матері Божої Зарваницької очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк, який привітав прочан з Днем вчителя. У цьому заході взяли участь голова Тернопільської ОДА Степан Барна, директор департаменту освіти і науки Любомир Крупа, голова Комісії УГКЦ з питань освіти і виховання Христофора Буштин, делегації вчителів Львівської, Київської та Івано-Франківської митрополій, представники Тернопільського галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола та Тернопільського державного медичного університету.

IMG_2726

IMG_2731 IMG_2729

Ця проща сприяла і обговоренню питань щодо покращення навчального процесу та методів патріотичного виховання підростаючого покоління під час зустрічі зі Лілією Гриневич.

IMG_2734

Викладачі ТДМУ відзначили важливість проведення таких заходів, адже вони дають можливість отримати моральну підтримку та духовні настанови.

Поїздку організував Центр виховної роботи та культурного розвитку медуніверситету.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.