Меню Закрити

Відбулося засідання ректорату ТДМУ

22 жовтня в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського відбулося чергове засідання ректорату під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи, професора Аркадія Шульгая.

IMG_8330

IMG_8354

IMG_8317

Про матеріально-технічне забезпечення та організацію навчального процесу на кафедрі фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання доповів голова комісії з перевірки кафедри, завідувач кафедри медичної реабілітації, професор Ігор Мисула.

IMG_8327 IMG_8342 IMG_8350 IMG_8352 IMG_8353

В обговоренні взяли участь проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ, заступник ректора з кадрових питань Антоніна Трущенкова, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай, виконуюча обов’язки декана медичного факультету Галина Крицька, завідувач кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання, доцент Дарія Козак, виконуючий обов’язки завідувача кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання, доцент Володимир Коваль.

IMG_8357

Про матеріальне забезпечення студентів-сиріт і студентів, які є вихідцями з радіоактивно забруднених територій, розповіла доцент Іванна Кернична.

IMG_8328 IMG_8362

В обговоренні взяли участь доцент кафедри медичної фізики та медичного обладнання Валерій Дідух і проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай.

IMG_8375

У «Різному» виступили проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай та виконуюча обов’язки декана медичного факультету Галина Крицька.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.