Меню Закрити

Працівники і студенти ТДМУ, які були волонтерами Майдану і учасниками АТО, отримали відзнаки

Нещодавно з нагоди Дня захисника України відбулося відзначення медиків, які працювали волонтерами під час Революції Гідності, рятували воїнів АТО і були мобілізовані для захисту України. Урочистості пройшли в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т.Шевченка. Серед нагороджених була  чимала когорта представників Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. Потрібно зазначити, що сьогодні семеро викладачів і працівників ТДМУ мобілізовані до лав Збройних сил України і виконують свій громадянський обов’язок на Сході України. ТДМУ пишається кожним, хто в час протистояння на Майдані і від початку бойових дій рятував людські життя, віддано служив своєму покликанню лікаря.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Медиків привітали голова Тернопільської облдержадмністрації Степан Барна, перший заступник голови Тернопільської облради Сергій Тарашевський, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимир Богайчук та Архієпископ Тернопільський, Кременецький та Бучацький Нестор і єпископ-помічник Архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ владика Теодор Мартинюк.

DSC_2107 DSC_2115 DSC_2118 DSC_2119

Отже, грамоти, подяки і відзнаки отримали доцент кафедри педіатрії з дитячою хірургією Тамара Воронцова, доцент кафедри педіатрії з дитячою хірургією Інга Кубей, старший лаборант кафедри клінічної фармації Любов Фалендиш, асистент кафедри функціональної діагностики та клінічноїпатофізіології Євген Лоза, студенти медичного факультету Петро Вітюк, Андрій Волік, Олексій Сорокін, Тетяна Рудик, Ірина Дмитрук, Віталій Козуб, Михайло Бойко, Тарас Яцунський, Ірина Токарчук і Михайло Денисюк, інтерни Олександр Башта, Зіновій Гвоздик, Іванна Чобанюк, Сергій Коновал.

DSC_2156

Вони всі є прикладом гідності, честі, патріотизму і відданості професії для медичної спільноти і майбутніх лікарів. Пишаємося вами!

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.