Меню Закрити

Студент ТДМУ Михайло Думнич – кращий студент Тернополя

Двоє студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського 19 листопада представляли рідну Альма-матер на конкурсі «Кращий студент Тернополя – 2015».  Денис Кошарський і Михайло Думнич мають чималий досвід у громадській роботі, організації різних заходів, відзначаються активною громадянською позицією. У комплексній оцінці у всіх конкурсах перемогу отримав Михайло Думнич, який вразив журі і усіх присутніх своїми вокальними даними. З цього приводу відомий композитор співак Андрій Підлужний зазначив: «Вкотре переконуюся, що наша країна має багато талановитих людей. Сьогодні молодь це довела ще раз. А від акапельного співу Михайла я просто був в захопленні».

Цього вечора Михайло Думнич не тільки продемонстрував вокальні дані, а й дотепно жартував, презентував власний проект. Порівняно з іншими конкурсантами він представив вагоме портфоліо уже реалізованих проектів і організованих акцій.

 IMG_9238

IMG_9280

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент – комплексна характеристика», в якій переміг наш студент, було сформовано спеціальну експертну раду з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів. Отже, Михайло Думнич представлятиме Тернопільську область на всеукраїнському етапі конкурсу.

IMG_9236

IMG_9275

Другим за результатом був ще один наш студент – Денис Кошарський, в якого за плечима чималий досвід у навчанні цивільного населення азам домедичної допомоги. Денис є сертифікованим інструктором від Всеукраїнської ради реанімації та екстреної медицини. Його проект «Безпечне місце» не залишив байдужим жодного присутнього цього вечора. Справа в тому, що життя завжди було, є і буде найвищою цінністю, а його порятунок в разі нещасного випадку є вкрай важливим. Денис проаналізував статистичні дані щодо людських втрат внаслідок невчасного надання чи ненадання першої допомоги, чітко сформулював етапи реалізації проекту, його кошторис. Відразу було видно, що майбутній медик має практичний досвід у цій галузі. В результаті журі визначило його переможцем в номінації «Кращий громадський діяч року».

IMG_9301 IMG_9307

Зазначимо, що Денис Кошарський для кращої демонстрації свого особистого таланту заручився підтримкою командою КВК нашого університету «В активному пошуку». Це ще раз доводить, що медики вміють приходити один одному на допомогу.

IMG_9383 IMG_9386 IMG_9397

IMG_9391

«Кращий студент України» — це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс для подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Організаторами заходу стали ВМГО «Студентська Республіка» та Тернопільський студентський магістрат. Захід відбувся за підтримки департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА а також управління у справах сім`ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

IMG_9437

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.