Меню Закрити

Під час засідання ректорату відзначили кращих студентів ТДМУ за підсумками 2015 року

Чергове засідання ректорату Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського відбулося 17 грудня цього року під головуванням ректора ТДМУ, професора Михайла Корди.

IMG_0172

Спершу очільник вишу привітав студентів ТДМУ, які упродовж 2015 року були кращими в навчанні, спорті, культурно-масовій роботі, громадській та волонтерській діяльності, з отриманням премії він університету і вручив їм подяки.

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0182 IMG_0183 IMG_0189 IMG_0191

Отже, відмінні успіхи в навчанні продемонструвала Зоряна Вівчар, активну громадянську позицію проявив Михайло Денисюк (член організації «Білі берети»), а Тетяна Іваніцька була кращою в культурно-мистецькій роботі. За вагомі досягнення у спорті адміністрація ТДМУ преміювала Ірину Турську, яка посіла перше місце у всеукраїнському чемпіонаті з пауерліфтингу. Винагороду отримала Яна-Марія Ящишин за активну волонтерську діяльність. Ця студентка є організатором волонтерського руху в університеті і продемонструвала хороші лідерські здібності. Премію імені Івана Горбачевського кращого науковця отримав Віктор Міщанчук.

IMG_0198

Про перевірку роботи кафедри стоматології навчально-наукового інституту післядипломної освіти доповіла голова комісії з перевірки роботи кафедри, професор Лариса Федонюк.

IMG_0208

IMG_0216

Участь в обговоренні взяли директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти, доцент Роман Свистун, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай, завідувач кафедри стоматології навчально-наукового інституту післядипломної освіти, професор Степан Черкашин.

IMG_0212

Голова комісії з перевірки роботи кафедр стоматологічного факультету, професор Ольга Денефіль розповіла про матеріально-технічне забезпечення та організацію навчального процесу на кафедрах стоматологічного факультету.

IMG_0234

IMG_0233

IMG_0224

Участь в обговоренні взяли проректор з науково-педагогічного та лікувальної роботи, професор Степан Запорожан, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай, завідувач кафедри хірургічної стоматології, професор Ярослав Нагірний, перший проректор, професор Олександр Ковальчук, завідувач кафедри дитячої стоматології, професор Олександр Авдєєв.

IMG_0227

Про роботу атестованих наукових лабораторій університету доповіла голова комісії з перевірки роботи цих лабораторій, доцент Марія Марущак.

IMG_0220

В обговоренні взяли участь перший проректор, професор Олександр Ковальчук, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай, проректор з науково-педагогічного та лікувальної роботи, професор Степан Запорожан.

IMG_0251

Тимчасово виконуюча обов’язки завідувача канцелярії Ірина Скибньовська проаналізувала стан виконавчої дисципліни.

IMG_0252 IMG_0260 IMG_0268

У «Різному» виступили декан медичного факультету, професор Оксана Боярчук, декан стоматологічного факультету, доцент Світлана Бойцанюк, директор Студмістечка Юрій Балабан.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.