Меню Закрити

У ТДМУ відкрили два нових пункти харчування для студентів

Адміністрація Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського продовжує покращувати побутові умови для студентів, зокрема з 1 лютого в навчальних корпусах на вулицях Словацького та Дорошенка відкрито пункти харчування, в яких можна скуштувати свіжу випічку, гарячі канапки або піцу, а також випити чаю чи кави.

DSC_7350 DSC_7343

Директор студентського харчування ТДМУ Надія Коцур розповіла, що керівництво вишу пішло назустріч молоді і в такий спосіб покращило харчування майбутніх медиків.

DSC_7352 DSC_7358

«В нашому асортиментів майже 10 видів пиріжків власного виробництва, а також гарячі бутерброди і піци. Все це випікається в їдальні на вулиці Живова. Ми дуже ретельно підходимо до приготування їжі. Використовуємо виключно натуральні продукти, тому наша випічка є корисною. Окрім того, вона щодня свіжа.

DSC_7365

До пункту харчування в біологічному корпусі будемо завозити перші і другі страви, а також салати. Ми вивчаємо попит серед молоді і будемо враховувати їхні побажання. Запрошуємо всіх студентів харчуватися в нас, адже все зроблено з любов’ю», – наголосила Надія Коцур.

Окрім того, що їжа тут смачна і корисна, вона ще й є недорогою. Пиріжки вартують 4,5 грн, булочка з сосискою і котлета в тісті – 7-8 грн, чай – 2 грн. Зрештою, заходьте і смакуйте!

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.