Меню Закрити

Представник ТДМУ виграв призове місце на конкурсі лікарів-стоматологів

Нещодавно лікар-інтерн першого року навчання Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Вадим Гладій повернувся з дипломом третього ступеня з 17-го конкурсу лікарів-стоматологів «Шлях у світ майстерності», який відбувся на базі Української медичної стоматологічної академії в Полтаві. Асистувала йому студентка п’ятого курсу стоматологічного факультету ТДМУ Олена Присяжнюк.

F3OlLqvegYY

RcVAjzKBjuQ uMy2i9ceWqM

Наші майбутні лікарі представили на розгляд журі складу практичну роботу. Упродовж трьох годин вони працювали з пацієнткою. Вадим Гладій і Олена Присяжнюк блискуче справилися з завданням, за що отримали заслужену перемогу.

qoEyEOQSJ5M

Потрібно зазначити, що наша команда за результатами он-лайн голосування посіла перше місце.

7Fi317DLxos

Нагадаємо, що кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів Української медичної стоматологічної академії в 2000 році виступила ініціатором проведення конкурсу професійної майстерності серед лікарів-стоматологів.

Це був перший в Україні конкурс професійної майстерності лікарів-стоматологів, який проводився з використанням матеріалів та обладнання українських виробників. За декілька років він набув статусу «всеукраїнського».

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.