Меню Закрити

Студенти-іноземці ТДМУ продовжують допомагати воїнам АТО

Нещодавно  волонтери «Самооборони Майдану Тернопільщини» закликали тернополян долучитися до допомоги українській армії. Упродовж тривалого періоду ця організація не просто збирає кошти для придбання автомобілів чи тепловізорів, а власноруч виготовляє медяники з ручним розписом, заготовляє цілющі чаї, вишиває картини і т.д. Усі кошти від реалізації продукції волонтери спрямовують на потреби українського війська. Нещодавно невтомні руки представниць «Самооборони Майдану Тернопільщини» приготували чергову партію оригінальних медяників та закликали тернополян долучатися до купівлі смаколиків. Завдяки вирученим коштам  віддають кредит за придбаний для розвідки автомобіль.

IMG_20160226_134250

Усім, хто придбає медяників на суму понад 100 гривень, очікує подарунок – настінний календар з дружинами наших воїнів.

Іноземні студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського вирішили долучитися до цієї акції.

IMG_20160227_133010

Молоді люди з різних країн, які навчаються в ТДМУ, закупили смаколики. Вони зазначили, що шкода таку красу їсти, тому заберуть з собою додому на згадку про роки навчання в Україні та змогу допомогти і підтримати нашу країну. До речі, ці смаколики виготовлені за давнім рецептом і зберігаються упродовж півроку без втрати смакових властивостей і м’якості. Зрештою, їх справді можна засушити і зберігати, як оригінальний сувенір.

IMG_8239