Меню Закрити

Відбулося планове засідання ректорату ТДМУ

Планове засідання ректорату Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського під головуванням ректора ТДМУ, професора Михайла Корди відбулося 17 березня цього року.

IMG_3292

IMG_3300

Про стан навчально-методичного забезпечення кафедр університету доповів голова комісії з перевірки навчально-методичного забезпечення кафедр університету, доцент Петро Гасюк.

IMG_3305

В обговоренні взяв участь проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай.

IMG_3310

Директор Студмістечка Юрій Балабан ознайомив з ситуацією щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках університету.

IMG_3317

IMG_3320

В обговоренні взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук, декан факультету іноземних студентів, професор Петро Сельський, проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ, заступник декана медичного факультету, доцент Галина Крицька, проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань, доцент Олег Слабий.

IMG_3313

Про виконання рішень вченої ради та ректоратів за 2015 рік доповіла член комісії з перевірки виконання рішень вченої ради та ректоратів, доцент Наталія Потіха.

IMG_3318

В обговоренні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань, доцент Олег Слабий і перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук.

IMG_3297

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.